Cloud Drive en Online Backup met Nomadesk

Bestanden synchroniseren in de cloud is niet nieuw. Diensten als Dropbox en OneDrive worden massaal gebruikt. Toch is er behoefte aan hogere veiligheid, betere privacy en meer controle over de bestanden in de cloud. Het antwoord? Nomadesk!

Eenvoudig in de cloud

Een aantal jaren geleden moesten er nog ingewikkelde en prijzige oplossingen worden bedacht om bestanden te benaderen en delen op meerdere locaties. Tegenwoordig hebben we de cloud. Nog nooit was toegang tot bestanden zó eenvoudig.

Veiligheid en privacy

Juist doordat het plaatsen van bestanden in de cloud zo eenvoudig is, verlies je binnen de kortste keren het overzicht en de controle. Welke bestanden zijn waar opgeslagen en met wie gedeeld? Zijn de bestanden versleuteld en overdrachten beveiligd? Zijn de bestanden veilig bij diefstal van je apparaat? Zeker in het kader van de AVG is het noodzakelijk om alles goed op orde te hebben en in kaart te brengen. Technisch en organisatorisch.

Het antwoord: Nomadesk!

Nomadesk richt zich vooral op zakelijke gebruikers en zorgt dat bestanden in de Nomadesk cloud worden geplaatst. Deze kunnen vervolgens veilig gedeeld, bewerkt en gesynchroniseerd worden op diverse apparaten en via een webportaal.